Oracle Primavera Team Member

Primavera Team Member

De Primavera Team Member interface is speciaal ontworpen voor projectleden die voortgang op een flexibele, betrouwbare en simpele manier willen bijhouden. Door middel van deze software kan op basis van een web verbinding vanuit elke willekeurige locatie informatie worden verwerkt.

Primavera Team member iphone

Via de speciale iPhone app of de E-mail Statusing Service kunnen projectleden voortgang van taken en activiteiten melden terwijl ze op locatie aanwezig zijn. Op deze manier wordt transparantie en integriteit gewaarborgd. De software is dusdanig ingesteld, dat enkel relevante en persoonsgebonden informatie kan worden verwerkt. Gebruikers voelen meer autonomie en zowel op tijd als op geld wordt winst behaald. Problemen worden sneller geïdentificeerd de invloed op de beheersbaarheid van projecten neemt toe.

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.