Oracle Primavera Progress Reporter

Primavera Progress Reporter

Om taken en activiteiten inzichtelijk te houden, kunnen projectleden gebruik maken van Primavera P6 Progress Reporter. Door op afstand voortgang te rapporteren kan de projectcyclus worden gestandaardiseerd en vereenvoudigd. De applicatie onderscheidt zich door de timesheet optie. Hiermee zijn projectleden in staat om op locatie urenstaten te vullen en in te leveren. Het hoger management kan deze timesheets op afstand beoordelen.

Waarom Primavera Progress Reporter?

  • Deze gebruiksvriendelijke applicatie is web based en kan daardoor op locatie van het project worden gebruikt. Samenwerking binnen een projectteam wordt gestimuleerd en vereenvoudigd.
  • Projectleden zijn met Primavera P6 Progress Reporter in staat de projectplanning structureel te updaten waardoor voortgang op elk moment kan worden gedocumenteerd.
  • Naast het melden van voortgang kunnen projectleden gebruik maken van de timesheet optie.
  • Overuren, absentie en vakanties kunnen worden geregistreerd en verwerkt.

Ter aanvulling op de huidige Oracle Primavera installatie zorgt Primavera P6 Progress Reporter voor een optimaal beheersysteem in de projectomgeving. Werkprocessen en rapportages kunnen worden gestandaardiseerd en de communicatie tussen projectleden wordt vereenvoudigd. De applicatie verhoogt de integriteit en stelt uw projectteam in staat de operationele effectiviteit te verhogen.

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.