Oracle Primavera Portfolio Management

Primavera Portfolio Management

Oracle’s Primavera Portfolio Management is de marktleider op gebied van portfolio management software. Het biedt eindeloze flexibiliteit en een gebruiksvriendelijke infrastructuur voor het bedrijfsbrede portfolio managementsysteem.

Waarom Primavera Portfolio Management?

  • Door zowel de brede als de diepe focus is  de software ideaal voor alle soorten portfolio’s.
  • De software is door haar flexibele configuratiemogelijkheden gespecialiseerd in het consistent en overzichtelijk in kaart brengen van processtromen en statistieken.
  • De krachtige beveiligingsfunctie en de praktische interface zorgen voor een waarborging van effectieve samenwerking tussen belanghebbenden in een projectomgeving.
  • De software zorgt door haar ‘’strategy-first approach’’ dat de strategisch beste investeringen worden uitgelicht en in kaart worden gebracht.
  • Door de flexibele integratiemogelijkheden is Primavera Portfolio Management te gebruiken in combinatie met verschillende planningssoftware.
  • Primavera Portfolio Management is door haar uitgebreide functionaliteiten geschikt voor elk willekeurige moment in een project. De software biedt uitkomst van ideevorming tot aan uitvoering.

Wij raden Primavera Portfolio Management aan bij organisaties met een uitgebreide projectportfolio. De software brengt overzicht en transparantie in uw portfolio en zorgt daarnaast voor een efficiëntieslag waardoor op basis van een strakke organisatie winst nog voordat projecten van start gaan kan worden behaald.

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.