Instantis Enterprise Track

Primavera Instantis Enterprise Track

Instantis EnterpriseTrack is erop gericht project gedreven organisaties te ondersteunen bij het beheersen en verbeteren van strategievoering en de financiële prestaties. De applicatie is een totaaloplossing voor het managen, traceren en rapporteren van bedrijf brede strategieën, processen, projecten, programma’s, portfolio’s, producten, resources, kosten en opbrengsten.

De software is volledig cloud gebaseerd en wordt veelal gebruikt bij IT- en project gedreven organisaties. Instantis EnterpriseTrack is gebruiksvriendelijk en met de flexibele dashboard functionaliteiten kunnen rapportages op maat worden geleverd. Daarnaast bevat het een innovatieve user interface en is de toegankelijkheid en zichtbaarheid van de gebruikers configureerbaar en geheel naar eigen inzicht in te stellen.

Met Instantis EnterpriseTrack zorgt u voor een integrale beheersing van uw projectomgeving, waarbij strategisch en financieel beleid wordt door vertaalt naar uw operationele bedrijfsvoering.

Bekijk de verschillende Oracle data sheets betreft Instantis EnterpriseTrack voor:

  • Enterprisestream module
  • IT project portfolio management and project management offices
  • New product development project portfolio management
  • Process improvement
  • Resource manager and capacity manager modules

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.