Oracle Primavera P6 EPPM: controle over uw project

Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management (P6 EPPM) is de meest krachtige en gebruiksvriendelijke projectmanagement software voor prioritering,  planning, beheersing en uitvoering van projecten en uw portfolio:

  • 100% web-based en werkt in uw browser
  • Óók op uw mobiel toegang tot projectinformatie
  • Krachtige visualisaties van uw project status en voortgang in grafieken, diagrammen en tabellen.
  • Beheer groepen projecten in een portfolio en voer gegevensbeheer uit op kosten, planning en resources.
Boek een demoLeer meer
Primavera P6 EPPM dashboard als scherm en voorbeeld op iphone

Stuur op KPI's

Configureer uw dashboard en laat real-time KPI’s zien om tijdig te kunnen anticiperen op mogelijke problemen. Visualiseer voortgang t.o.v. de projectplanning

Verbeter communicatie

Ten alle tijden en overal toegang tot projectinformatie middels een web-based user interface. Blijf op de hoogte van uw projectstatus middels real-time updates.

Inzicht in uw resources

Het resource overzicht geeft u inzicht of uw resources op de juiste projecten en tijden zijn ingezet. Optimaliseer en bewaak de voortgang.

Wanneer is Primavera P6 EPPM geschikt voor uw bedrijf?

Voor wie

Primavera P6 EPPM is gericht op midden tot grote organisaties. Door de geavanceerde functionaliteiten is het een uitstekende tool voor bedrijven die enkele tot vele projecten beheren. Het vergt echter veel infrastructuur wat het minder ideaal maakt voor kleinere bedrijven ondanks dat zij ook profijt zouden hebben tot mobiele toegang.

Technische specificaties

  • database: Oracle & SQL
  • Web-based
  • Java runtime
  • Windows 32 bit/64 bit

Aram helpt u bij integratie, implementatie en onderhoud

Implementatie & onderhoud

Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het implementeren en configureren van Oracle Primavera. Wij nemen u de installatie, de implementatie en het onderhoud graag uit handen. Op deze manier kan u zich focussen op uw prioriteit: het beheersen van uw projectportfolio.

Integratie

De applicatie biedt uitgebreide integratiemogelijkheden met andere softwarepakketten. Daarnaast beschikken wij met Flint  en Pexcellent over jarenlange ervaring ten aanzien van het implementeren en begeleiden van structurele integratietrajecten tussen P6 en andere willekeurige IT systemen.

Meer weten?

Waarom Primavera P6 EPPM als projectmanagement software?

Boek een demo

Oracle’s oplossing Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management is projectmanagement software gebaseerd op het P6 professional systeem. Echter is het meer gericht op de gehele onderneming en het portfolio aan projecten.  Met deze geintegreerde projectportfolio oplossing kunt u projecten beheren van elke omvang en aanpassing op diverse complexiteitsniveaus binnen een project aanbrengen. Door de rolspecifieke functionaliteiten kan worden  tegemoet gekomen in  de behoeften van verschillende rollen, functies of vaardigheidsniveaus in uw project organisatie.

Uw voordelen met Oracle Primavera P6 EPPM:

Creëer overzicht

Inzicht in alle lopende projecten, de voortgang t.o.v. de planning en de kosten.

Eenvoudige integratie

Integreer uw ERP systemen zoals SAP voor een compleet overzicht voor uw projectbeheersing.

Stuur op resultaat

Monitor en visualiseer project voortgang versus planning.

Zicht op kosten

Integreer uw financiële systemen voor een verbeterde cost control.

Beperk risico's

Door altijd inzicht te hebben in de projectstatus kunt u snel anticiperen op wijzigingen voordat het impact heeft op de planning of het budget.

Betere besluitvorming

Verbeter uw besluitvorming en kies de juiste strategische mix van projecten.

Primavera P6 EPPM Team Member: Alle Projectinformatie bij de hand
Primavera Team Member geeft uw project team de ultieme flexibiliteit met toegang tot projectinformatie op elk moment en overal, zowel op de desktop op kantoor, op de smartphone of onderweg. Krijg sneller updates en behoudt het overzicht van uw projectstatus en voortgang.
google-play-badge-2
Primavera P6 EPPM team member app op mobiel vastgehouden in de hand

Aram is Gold partner van Oracle Primavera. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Een demo aanvragen of uw proefperiode starten?  Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.