Primavera P6 EPPM projectmagement software OUD

Oracle Primavera P6 EPPM

Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management (P6 EPPM) is de meest gebruikte en voorgeschreven projectmanagement software in haar vakgebied. Het opstellen van een projectplanning en het rapporteren op basis van Primavera P6 EPPM is bij veel opdrachtgevers zelfs een contractuele eis. De software biedt een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor een integrale beheersing van uw projectportfolio.

Oracle Primavera p6 eppm rapportage tool

Configureer uw dashboard en laat real-time KPI’s zien om tijdig te kunnen anticiperen op mogelijke problemen.

Mobiele telefoon met primavera p6 eppm

Verbeter de communicatie tussen de teamleden door gebruik te maken van overzichtelijke updates

screenshot van het software programma primavera p6 eppm met een resource overzicht

Het resource overzicht geeft u inzicht of uw resources op de juiste projecten en tijden zijn ingezet.

Functionaliteiten

Vakmensen zullen Oracle’s Primavera kennen als een sterk software pakket voor het realiseren van projectplanningen. Primavera P6 EPPM gaat echter veel verder dan alleen tijdsplanning. De software biedt handvatten voor een effectieve en efficiënte inzet van resources, het vermijden en beperken van risico’s, het in de hand houden van kosten (earned value, return on investment), en het organiseren en overzien van project gerelateerde documenten.

De belangrijkste voordelen van Primavera P6 EPPM voor uw organisatie op een rij:

  • Plan en beheers het portfolio’s en individuele projecten integraal.
  • Vergroot de efficiëntie en effectiviteit van uw resources.
  • Visualiseer en rapporteer overzichtelijk de voortgang van uw project.
  • Integreer uw ERP systemen zoals SAP voor een compleet overzicht voor uw projectbeheersing.
  • Integreer uw financiële systemen voor een verbeterde cost control.
  • Verbeter uw besluitvorming en kies de juiste strategische mix van projecten en balanceer uw resource capaciteiten.
Vraag een offerte aanDownload data sheet (PDF)

Toegankelijkheid

Alle gebruikers maken gebruik van dezelfde IT infrastructuur waardoor kosten kunnen worden bespaard terwijl tegelijkertijd de functionaliteit toeneemt. De applicatie bevat zowel Java API’s als web services API’s en is dus benaderbaar via zowel de client (Java) als het web. De software kan tevens worden gebruikt via smartphones en tablets.

De rechten en toegankelijkheden voor de gebruikers worden op maat geconfigureerd. Hierdoor bepaalt de administrator welke gebruikers bepaalde projecten en rapportages kunnen inzien en welke functionaliteiten zij kunnen gebruiken.

Invloed huidige technische infrastructuur

De applicatie biedt uitgebreide integratiemogelijkheden met andere softwarepakketten. De import en export van data ten behoeve van de projectportfolio is opgenomen in de basisfunctionaliteiten. Daarnaast beschikken wij met Flint  en Pexcellent over jarenlange ervaring ten aanzien van het implementeren en begeleiden van structurele integratietrajecten tussen P6 en andere willekeurige IT systemen.

Direct naar integratieoplossingen

Tijdelijke- en Overstap Mogelijkheden

Om project gedreven organisaties optimaal te bedienen kunnen wij u de applicatie nu tijdelijk en op aanvraag aanbieden. Het voordeel is dat u geen onnodige vaste licentiekosten maakt en zelf bepaalt wanneer u gebruik wenst te maken van onze producten en diensten. Indien u reeds gebruik maakt van een verouderde release of versie bieden we u nu de mogelijkheid over te stappen.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het implementeren en configureren van Oracle Primavera. Wij onderscheiden ons door diepgaande vakkennis in combinatie met een lage prijsgarantie. Wij nemen u de installatie, de implementatie en het onderhoud graag uit handen. Op deze manier kan u zich focussen op uw prioriteit: het beheersen van uw projectportfolio.

Direct naar Software & ConsultancyVraag een offerte aan

Lever uw projecten binnen budget en tijd op met Primavera P6 EPPM

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.