Oracle Primavera Autovue

Primavera Autovue

AutoVue is een web applicatie waarmee u documenten kunt visualiseren en koppelen aan bepaalde informatiestromen. De software zorgt voor een maximale zichtbaarheid en bruikbaarheid van project gerelateerd technische informatie, bijvoorbeeld CAT tekeningen. Daarnaast biedt het inzicht in uw Product Lifecycle Management (PLM) en activastromen (assets). Oracle’s AutoVue is dan ook met name populair in de engineering & constructie, hightech en industriële sectoren..

Impact

Met AutoVue zorgt u dat documenten voor de juiste personen binnen uw organisatie zichtbaar zijn. Belangrijke informatie kan op deze manier relatief gemakkelijk digitaal inzichtelijk gemaakt worden. Productiviteit, samenwerking en besluitvorming worden optimaal beïnvloed.  Bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en onderlinge communicatie wordt vereenvoudigd. Met AutoVue investeert u in letterlijke grip en visibiliteit op van uw documentstromen.

Integratie met Primavera P6

De software  maakt gebruik van uw bestaande IT applicaties en kan enterprise wide worden gebruikt. Wij adviseren voornamelijk project gedreven organisaties in het gebruik met de software. Een van de grote voordelen van AutoVue is dat gebruikers opmerkingen kunnen plaatsen bij de toegevoegde documenten. In een projectteam kunnen bijvoorbeeld CAT tekeningen worden gekoppeld aan bepaalde activiteiten in Primavera P6. Door deze documenten te voorzien van extra informatie wordt de onderlinge communicatie bevorderd.

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.