Oracle Primavera P6 Analytics

Primavera P6 Analytics

Primavera P6 Analytics is de eerste standaard business intelligence module in de projectmanagement. Analytics is de geïntegreerde business intelligence oplossing die waardevolle inzichten weergeeft in uw projectanalyses. Het product vormt de basis voor efficiëntie in uw projectprocessen, en draagt bij aan een transparante en  onderbouwde besluitvorming.

Waarom kiezen voor Primavera P6 Analytics?

  • Op basis van meetwaarden, rapporten, scorecards en key performance indicators wordt een uitgebreid en gedetailleerd inzicht verschaft in zowel het heden als verleden van projecten alsmede portfolio’s.
  • Hiernaast worden met Analytics trends ontdekt, kostenvoorspellingen gedaan, en oorzaken van problemen blootgelegd.
  • Primavera P6 Analytics bevat een interactief dashboard waarmee een onderbouwde en slagvaardige besluitvorming tot stand kan worden gebracht.
  • Door middel van de uitgebreide rapportagedatabase worden alle rapporten met betrekking tot projectgegevens, koppelingen, modellen en dashboards beschikbaar voor uw project- en portfolioanalyses.
  • Primavera P6 Analytics is ontwikkelt op het Oracle Business Intelligence platform (Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus), en garandeert u de beste Business Intelligence software op de markt.

Wij raden  Primavera P6 Analytics bij organisaties die behoefte hebben aan uitgebreide rapportage mogelijkheden en inzichtelijke resultaten. Aan de hand van de software worden  productiviteitsproblemen vooraf en tijdens projecten aan het licht gebracht. Onzekerheden worden hierdoor geminimaliseerd en besluiten worden optimaal onderbouwd.

Neem contact met ons op

Heeft u software support nodig? Bel dan 010-2707017 of maak een ticket aan in het Aram support center. Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Bel ons op 010-2707000 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.