Software & Consultancy

Met onze software-, implementatie- en integratieoplossingen kunt u vertrouwen op, uitstekende prestaties, toekomstgerichte oplossingen, zonder verborgen kosten.

Beelschermen met voorbeelden van projectmanagement software

Waar ligt onze kracht?

Door onze ervaring met technisch complexe projecten, verschillende software pakketten en systemen weten wij precies waar uw organisatie tegenaan loopt. Wij werken samen doelgericht naar een pragmatische en efficiënte oplossingen voor uw organisatie.

Aram is de officiële partner van:

Flexibel & Persoonlijk

U staat centraal in onze dienstverlening en daarom hechten wij waarde aan een partnerschap waar we kennis en kunde met elkaar delen om samen een verschil te maken.

Industrie experts

Met meer dan 15 jaar ervaring in projectbeheersing bij grote bouw-, infra-, technische, en industriële projecten hebben wij experts die een directe vertaalslag kunnen maken naar pragmatische oplossingen.

Oracle Gold Partner

Wij zijn Oracle Gold Partner en lid van het Oracle Partnernetwork. Hierdoor zijn wij up to date met Oracle’s meest actuele releases, licentieprijzen en kunnen wij gebruik maken van de Oracle Knowledge Center.

Maatwerk

Software implementatie of consult blijft maatwerk waarbij het product en de dienst geheel op uw wensen wordt aangepast. Wij ondersteunen of adviseren u voor delen van uw project of het geheel naar uw keus.

ALLÉÉN EEN LICENTIE NODIG OF TOCH MEER ONDERSTEUNING?

U kiest uw dienstverlening en wij maken voor u een passend voorstel. Leer hieronder meer over de software producten en diensten uit ons portfolio

Oracle Primavera Suite

Oracle Primavera P6 is bij uitstek dé software om projecten inzichtelijk en beheersbaar te maken. Met haar sterke focus op capaciteit en kosten vormt het samen met planning voor een volledige en gedetailleerde applicatie. Het productaanbod van Primavera is divers en uitgebreid zodat het uw projectportfolio op meerdere manieren kan ondersteunen. Wij bieden licenties aan maar ook ondersteuning bij de implementatie of advies bij al uw Oracle Primavera Suite vraagstukken.

Meer weten?

Een paar van onze tevreden klanten

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, integreren en implementeren van project management software in met name de technische sector. Enkele klanten met wie wij al hebben samengewerkt.

Vertrouwde kennispartner van meer dan 100 bedrijven

Zorgeloze integratie

Wij bieden meerdere integratieoplossingen voor Primavera P6. Flint is onze bewezen oplossing voor het integreren van de enterprise- en de projectomgeving in overwegend industriële sectoren. Primavera Gateway is de nieuwste interface applicatie van Oracle om uw applicaties en systemen naadloos met Primavera P6 te laten werken. Pexcellent is onze eigen snelle en eenvoudige oplossing voor het importeren en exporteren van veel voorkomende taken naar Primavera P6.

Vertel me meer

Onze integratieoplossingen:

Flint

Het optimaliseren en integreren van Oracle’s Primavera met andere informatiesystemen kan zo ingewikkeld gemaakt worden als u zelf wilt. Flint is een gebruiksvriendelijke applicatie om de interface tussen Oracle Primavera en elke andere database op een gemakkelijke manier te realiseren. De essentie van Flint is om data in de twee verschillende omgevingen…

Lees verder

Primavera Gateway

De project portfolio management en enterprise omgeving kennen veel raakvlakken. Organisaties managen de project cyclus door te sturen op (backoffice) budgets, actual costs, assets, resources zodat een nauwkeurige voorspelling kan worden gedaan over de kosten, resources en tijdplanning. Om projecten op een overzichtelijke en voorspelbare wijze te managen is een data…

Lees verder

Pexcellent

Bespaar tijd, voorkom frustratie en stop met overtypen. Pexcellent faciliteert de data uitwisseling van veel voorkomende taken die niet zijn opgenomen in de import en export functionaliteit van Primavera P6. Onze Pexcellent oplossing is zo simpel en eenvoudig in gebruik dat je als gebruiker alleen excel kennis nodig hebt en je kan de applicatie installeren zonder de tussenkomst van een IT afdeling.

Lees verder

Tilos, tijd-locatie software

Detecteer tijdig conflicten tussen activiteiten in uw project die op een bepaald moment op dezelfde locatie moeten worden uitgevoerd. Visualiseer uw planning in zowel tijd als afstand. Tilos is een tijd-weg applicatie en ondersteunt het planningsproces van lineaire, voornamelijk infrastructurele, bouwprojecten. Tilos is een begrip in de bouw en de civiele engineering. Voorbeelden van infrastructurele trajecten waar Tilos wordt gebruikt zijn de aanleg van wegen, spoorlijnen, bruggen, kanalen en tunnels. Wij bieden licenties aan maar ook ondersteuning bij de implementatie of advies bij al uw Tilos vraagstukken.

Vertel me meer

Bespaar op uw Oracle Primavera licentiekosten met PrimaveraReader

Open .XER en .XLS projectplanningen met PrimaveraReader

PrimaveraReader is een kostenbesparende manier om projectinformatie van Oracle Primavera P6 planningen in .XER of .XLS bestanden te openen, bekijken of te printen. U hoeft hiervoor geen Primavera P6 software geïnstalleerd te hebben op uw PC, Mac, of mobiel. PrimaveraReader is geschikt voor Project Management Organisaties werkende met kleine individuele projecten tot complexe grootschalige projecten.

Vertel me meer

Geen software nodig maar wel advies over implementatie of integratie?

Beschikt uw organisatie al over de nodige software maar ontbreekt de integratie met uw andere systemen? Ziet u mogelijkheden tot efficiënter werken maar blijft het de vraag welke toepassingen het beste bij uw organisatie passen? Vraag dan vrijblijvend advies aan bij één van onze experts.
Vraag advies aan onze expert

Persoonlijk advies

Door onze ervaring met de technische implicaties en tooling hebben we onze expertise kunnen opbouwen in de projectbeheersing bij gerenomeerde klanten en op de grootste projecten. Van het functioneel of technisch beheren van uw Primavera applicaties tot generieke IT consulting zijn wij uw kennispartner. Wij hebben een focus op projectbeheersing en de bijbehorende IT componenten.

Meer weten?

OVERTUIGD? WIJ WILLEN GRAAG MET U SAMENWERKEN