UW KENNISPARTNER

Gedreven door ambitie onderscheidend door onze kennis helpen wij uw projectbeheersing essentieel te verbeteren.

Aram is de nummer 1 in projectbeheersing en werkt elke dag samen met de klant aan de meest prestigieuze projecten. Wij zijn uw partner voor detachering van professionals, advies, implementatie van projectmanagementsoftware en het opleiden van uw personeel. Wij geloven dat de projectbeheersing binnen de organisatie alleen middels een integrale aanpak structureel kan worden verbeterd.

Wij delen onze kennis

Kennis is essentieel binnen elke organisatie en wij zien dit ook als de sleutel tot succesvolle projectbeheersing. Wij zorgen er daarom voor dat onze professionals continu leren, van elkaar en met elkaar. Dit leidt tot een ongekende toegevoegde waarde voor uw organisatie. Als partner vinden wij het belangrijk om samen te werken en een stap extra te zetten door samen te groeien in ons vakgebied.

Ons werk

Elke dag werken de Aram Professionals op de meest complexe projecten en kennen hierdoor de meest voorkomende valkuilen en kansen. Wij delen graag onze ervaringen zodat onze opgedane ervaring u verder kan helpen met mogelijke soortgelijke vraagstukken.

Doe kennis op

Waarom wij uw kennispartner zijn

Wij hebben niet alleen kennis en ervaring maar wij worden ook gedreven door een grote ambitie om de nummer 1 te blijven in de projectbeheersing. Wij werken daarom elke dag hard om de beste diensten en producten aan u te kunnen leveren.
Onze Missie

Wij willen door het centraal stellen van de mens en kennis elke organisatie helpen om ieder project succesvol op te leveren.

Onze Visie

Door onze strenge selectieprocedures en het consistent opleiden van ons eigen personeel kunnen wij met zekerheid de kwaliteit leveren waarmee wij uw projectbeheersing structureel kunnen verbeteren. Ons compleet aanbod aan diensten en producten stelt ons in staat om uw projectbeheersing integraal en efficiënter te sturen.

Onze Werkwijze

Wij werken als partners samen. Dit betekent dat we altijd een stap verder gaan in onze samenwerking waar anderen normaal stoppen. Wij stellen ons flexibel op om te werken naar de juiste oplossingen. Wij communiceren helder, open en eerlijk zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid zoals u van een marktleider mag verwachten.

Aram Business Units

Aram staat bekend in haar markt om haar projectbeheersing diensten en producten. Echter naast projectbeheersing vallen onder de Aram Group meerdere business units met ieder hun eigen expertise. Wellicht kunnen ook deze onderdelen van Aram u van dienst zijn.

Aram International

Aram International is de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Onze internationale bedrijfstak treedt op als intermediair om bedrijven uit het Midden-Oosten te helpen bij hun handelsbetrekkingen in West Europa. Daarnaast creëren we kansen voor Europese bedrijven door hen te assisteren in het opzetten van een bedrijf in het Midden-Oosten.

Lees verder
Aram Engineering & technology

Aram Engineering en technology is met name betrokken bij industriële projecten en gespecialiseerd in innovatieve en alternatieve manieren van energieverwekking. Met name in de biomassa-industrie spelen wij een vooraanstaande rol.

Lees verder

Onder de indruk? Wij zouden graag met u willen samenwerken!