kies óók voor
ervaring & kennis
in projectbeheersing

Wij bieden u professionals met ervaring en specialistische kennis, een compleet dienstenpakket en een partnerschap om uw projecten succesvol te beheersen.
icoon van een groep poppetjes waarbij de voorste een aram blauwe stropdas draagt
Detachering

Wij beschikken over vakkundige professionals en voorzien ze van specialistische opleidingen zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van projectbeheersing. Detachering bij Aram biedt u flexibiliteit en échte kennis. Hieronder staan de verschillende profielen beschikbaar voor detachering weergegeven. Klik op een profiel voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

icoon van een academische hoed
Academy

Kennis staat centraal bij het behalen van succes en geeft ruimte tot verbetering en efficiëntie bij het beheersen van uw projecten. Ontwikkel uw personeel en stimuleer hun groei in het projectbeheersing vak met onze specialistische opleidingen. Hieronder staan alle diensten van onze Academy weergegeven. Klik op een dienst voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

icoon van een scherm
Software & Consulting

Primavera P6, Tilos of MS Project? Complexiteit en het type projecten spelen een belangrijke rol bij de keuze voor de juiste software. Wij implementeren, adviseren en ondersteunen u bij alle fases van uw project. Hieronder staan alle diensten & producten van Software & Consultancy weergegeven. Klik op een dienst of product voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

Het efficiënt beheersen van een project is niet vanzelfsprekend.

60-90% van de projecten faalt omdat organisaties vaak niet over de juiste medewerkers beschikken. De Aram professionals hebben geruime ervaring en de juiste kennis om valkuilen tijdig te identificeren om uw projecten te kunnen beheersen.

Beheers succesvol uw projecten met Aram
Onze werkwijze

Wij selecteren onze professionals op basis van hun technische achtergrond  en voorzien ze van de juiste specialistische kennis over projectbeheersing, zodat uw organisatie consequent en kwalitatief goed kan worden ondersteund of geadviseerd. Wij bieden een volledige diensten en producten portfolio aan omdat wij geloven dat projectbeheersing meer is dan alleen software, detachering of een training. Wij geloven dat een integrale aanpak voor u het beste resultaat oplevert. Wij werken samen op een flexibele manier om voor u de juiste oplossing te vinden omdat wij een samenwerking aangaan als een partnerschap en doen daarom altijd een stapje extra om elkaar te helpen en te laten groeien.  Wij zien geen beperkingen maar creëren kansen voor uw organisatie voor de verbetering van uw projectbeheersing.

Onze Focus

Wij zijn een specialist in het beheersen van complexe technische projecten. . Wij richten ons alleen op projectbeheersing en dit doen wij bewust. Alleen met doelgerichtheid kan je de beste zijn en blijven. Wij geloven dat alleen een échte specialist met kennis en ervaring wél een verschil kan maken voor uw organisatie in de projectbeheersing.

Win advies in bij één van onze specialisten