Neem controle over jouw Carrière

Wij zijn de beste in wat we doen en daarom zijn wij ook marktleider in de projectbeheersing. Hier zijn wij samen erg trots op. Onze professionals werken aan de meest prestigieuze projecten bij de grootste klanten. Grenzen houden ons niet tegen ook niet om deel te nemen aan de meest uitdagende projecten in het buitenland. Om de beste te kunnen blijven besteden wij extra aandacht aan hetgeen wat ons onderscheidt en dat zijn onze professionals.

Wij geloven dat ieder talent uniek is en hierbij hoort een persoonlijke aanpak bij. Jij hebt bij ons de controle over jouw toekomst en jouw carrièrepad, want jij bent diegene die bij ons wél het verschil kan maken. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met een passie voor ons vak. Wij dagen daarom onze professionals altijd uit om te blijven groeien en elkaar te helpen om successen te behalen. Wij delen onze kennis met elkaar en werken als een team samen om ons te onderscheiden in expertise in de wereld van projectbeheersing.

Solliciteer direct!
Een vector met een hand die één kandidaat selecteert uit een groep sollicitatie

Onze vacatures:

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- John Doe, Apple Inc.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.- Jane Smith, Google
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- Mac Miller
Wat bieden wij jou?

Marktleider wordt je niet zomaar. Marktleider blijven vergt hard werken om elke dag de beste diensten en producten te kunnen leveren aan onze klanten. Om te kunnen blijven groeien hebben wij jou nodig. Wil je ook werken voor de nummer 1 in projectbeheersing en een kijkje in de keuken nemen bij de meest gerenommeerde klanten? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Wij bieden jou een werkomgeving vol kansen om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Als jij de juiste mentaliteit en drive hebt om samen met ons te groeien krijg je bij ons direct de ruimte, vrijheid en  verantwoordelijkheid.

Bekijk onze vacatures

Vrijheid

Wij zijn een organisatie met korte lijnen. Wij geven een ieder de vrijheid om jezelf naar eigen inbreng te ontplooien. Jij hebt bij ons de controle over jouw carrière. Jij mag bij ons het initiatief nemen en daarmee impact maken.

Leer van de beste

Je leert van de beste in de industrie. Wij hebben jarenlange ervaring in de projectbeheersing en worden herkent als een begrip in de wereld van projectbeheersing.

Uitdagende werkomgeving

Wij hebben een groot netwerk en een indrukwekkend klanten portfolio. Wij zijn bij elke grote naam binnen de offshore, oil & gas, infra, civiele techniek, energie en Farmacie aanwezig.

Stimulans in kennisontwikkeling

Educatie staat centraal. Kennis geeft ons een onderscheidend vermogen en voegt waarde toe voor onze klanten. Wij stellen kennis synoniem aan groei en investeren continu in de ontwikkeling van onze mensen. Wij vinden kennis zodanig belangrijk dat wij onze eigen opleidingsinstituut hebben waar wij jonge talenten en ervaren professionals de mogelijkheid geven om zich nog verder te ontwikkelen.

Onze cultuur

Het sollicitatie proces

Even kennis maken!

Als je in aanmerking komt voor een vacature nemen wij persoonlijk contact met je op. Je kan dan alvast jouw vragen stellen aan onze recruiter en zo kunnen wij ook even met jou kennis maken.

Sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd om bij ons langs te komen op gesprek! Spannend…! Wij hopen dat het tussen ons klikt. Je mag ons stevig aan de tand voelen en wij mogen jou natuurlijk ook allerlei moeilijke vragen stellen.

Assessment & Psychologische test

Het klikte! Nu hoef je alleen nog een assessment en psychologische test te maken om uit te zoeken of je ook echt die specialist bent die wij zoeken.

Contractvoorstel

Geslaagd! Je bent door de gesprekken en de testen heen. Je ontvangt van ons een contractvoorstel die je niet kan weigeren. Alleen nog even tekenen en je bent een Aram Professional!

Heb je nog vragen over onze vacatures?

Wij hopen dat je nu een beter idee hebt over hoe het is om te werken bij Aram. Neem een kijkje bij onze vacatures en voel je vrij contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus als jouw droombaan er nog niet tussen staat, stuur ons dan een bericht en laat weten waar je precies naar op zoek bent en waarom je bij Aram wilt werken.
Bekijk onze vacatures