Snel inzetbaar personeel

Snel inzetbaar personeel

U beschikt snel over medewerkers die hun vak verstaan.

Wel zekerheid, geen risico's

Wel zekerheid, geen risico's

Zolang uw project duurt staat ons personeel voor u klaar.

Een échte specialist

Een échte specialist

Onze professionals kiezen voor projectbeheersing als hun vak en hebben hiervan hun specialisme gemaakt.

ARAM BIEDT MIDDELS DETACHERING DIRECT INZETBAAR PERSONEEL GESPECIALISEERD IN PROJECTBEHEERSING

Planningsmanagement

Een projectplan schrijven, kritieke paden analyseren, werken met projectmanagement software pakketten zoals Primavera P6 of Microsoft Project behoren tot de basis werkzaamheden van onze Planning Engineers. Zij kunnen u adviseren of ondersteunen bij het opmaken van bijvoorbeeld een integrale of probabilistische planning. Zij staan voor u klaar in alle fases van uw project van tender tot oplevering.

Vertel me meer
Risicomanagers

Vergroot je projectsucces door het tijdig onderkennen van risico’s die de projectuitvoering of het beoogde resultaat bedreigen. Onze risicomanagers zijn getraind om beheersmaatregelen te nemen zodat het project met een hogere kwaliteit en lagere kosten kan worden opgeleverd. Hoe complexer uw project, met meer betrokkenen, snelle veranderende omgeving des te belangrijker is het belang van risicomanagement.

Vertel me meer
Cost engineers

Kostenoverschrijding is een terugkerend probleem bij projectbeheersing. Projectleiders hebben vaak niet de financiële bagage om een project bij te sturen op afwijkingen, vooral niet op complexe projecten waarbij er veel onderlinge afhankelijkheden zijn. Onze Cost Engineers kunnen correcte, tijdige en overzichtelijke informatie creëren en pro-actief projecten bijsturen op afwijkingen, dit resulteert in kostenbeheersing.

Vertel me meer

ONZE PROFESSIONALS ZIJN O.A. WERKZAAM BIJ:

WAAROM KIEST U VOOR DETACHEREN VIA ARAM?

Kennis

Wij selecteren hbo’ers en wo’ers met een technische achtergrond en we bieden ons personeel interne opleidingen aan zodat zij met de meest recente systemen en projectmanagement software kunnen werken.

Partnerschap

Wij zijn specialisten, betrokken en hebben jarenlange ervaring opgedaan in o.a. de grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore, olie & gas industrieën om met u samen te werken als partners en verder te gaan in de samenwerking dan alleen een contract.

Ervaring

Ons personeel is voorzien van de juiste certificeringen en ervaring om direct op niveau te kunnen meedraaien op complexe projecten. Dit geeft zekerheid van directe beschikbaarheid van gespecialiseerde professionals.

Grip op kosten

Onze professionals zijn bij ons in loondienst. U heeft geen contractuele rompslomp en heeft dus geen omkijken naar de salarisadministratie en personeelsbegeleiding. Aram blijft formeel werkgever waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt.

VERKORT DE DOORLOOPTIJD, VERMINDER DE RISICO’S EN KOSTEN MET ARAM PROFESSIONALS OP UW PROJECT

Integrale planning

Elk project verandert of wijzigt gedurende de looptijd. Hierop moet worden geanticipeerd en gestuurd om het project op te kunnen leveren volgens de initiële wensen. Onze specialisten maken afwijkingen direct inzichtelijk en leveren een flexibele integrale planning op waar uw organisatie op kan sturen.

Kostenbeheersing

Een veelvoorkomde vraag is of er voldoende voortgang gerealiseerd is ten opzichte van de gemaakte kosten. Kostenbeheersing en bewaking zijn een belangrijk onderdeel van integrale projectbeheersing. Onze experts maken realistische prognoses om budget afwijkingen tijdig bij te kunnen sturen.

Risicomanagement

Risicomanagement zorgt ervoor dat projecten voorspelbaar en transparant gerealiseerd worden binnen de afgesproken kaders, rekening houdend met alle onzekerheid, mogelijke veranderingen en invloeden.

SNEL INZETBAAR SPECIALISTISCH PERSONEEL NODIG MET ECHTE KENNIS VAN PROJECTBEHEERSING?