Assessment & Coaching

Bij Assessment & Coaching richten wij ons op het gebied van personeelsbeleid en in het bijzonder het projectteam, zowel op beleids-, afdelings- als individueel niveau. Dit doen wij in de vorm van toetsing, 360 graden feedback, coaching, begeleiding en advies.

Coaching

Coaching

Met behulp van een coach worden u, uw medewerker, uw team of organisatie bewuster van eigen mogelijkheden en functioneren. Lees verder

360 graden feedback

360 graden feedback

De 360 graden feedback is een krachtig instrument om competenties en het gedrag van medewerkers te beoordelen. Lees verder

Kennistoets projectbeheersing

Kennistoets projectbeheersing

Voor een HR medewerker zijn de begrippen rondom projectbeheersing niet altijd bekend. Hierdoor is het lastig om het kennisniveau van een (nieuwe) medewerker vast te stellen. Lees verder

Bereik sneller en effectiever uw leerdoelen met coaching

Mensen en organisaties worden meer bewust van hun eigen mogelijkheden en deze worden ook beter toegepast na het coaching traject. Onze coaches van de Academy zijn gespecialiseerd in projectmanagement vaardigheden en projectbeheersing. Zij hebben zelf op belangrijke projecten meegewerkt en kennen hierdoor de kenmerkende drempels en vuilkuilen. Door deze ervaring kunnen onze coaches u, uw medewerkers helpen om een maximale prestatie te behalen.

Regelmatig worden onze coaches ingezet voor en na trainingen van de Aram Academy. Hierdoor wordt de leerstof beter verankerd in uw organisatie en de aangeleerde competenties ook daadwerkelijk toegepast.

Neem contact op
vector met een hand die een lamp vasthoud die aan is en de andere hand die ernaar toe rijkt.
een megafoon met een praatwolk waarin 360 graden feedback geschreven staat

360 graden feedback als beoordelingsinstrument

360 graden feedback is een krachtig instrument om de competenties en het gedrag van medewerkers te beoordelen. Er wordt vanuit verschillende perspectieven naar de kandidaat gekeken, hierdoor krijgt de beoordeelde de mogelijkheid om zijn/haar eigen beeld, vaardigheden en capaciteiten te vergelijken met de perceptie van anderen.

Naast het meten van de algemene gedragsindicatoren is de 360 graden feedback toegespitst op medewerkers die zich bezig houden met projectbeheersing. Dit zijn projectplanners, project controllers, risico analisten en algemene projectmedewerkers.

De Aram Academy spiegelt de uitkomst van de meting  naar de specifieke kenmerken van Project Control medewerkers in de verdeling van junior, medior en senior niveau. Door de specifieke vakkennis vanuit Aram kunnen wij een gedegen beoordeling en advies geven.

Neem contact op

Hoe bepaalt u het kennisniveau van projectbeheersing in uw organisatie?

Voor een medewerker P&O (of HRM) zijn de begrippen rondom projectbeheersing niet altijd bekend. Hierdoor is het lastig om het kennisniveau van een (nieuwe) medewerker vast te stellen. De projectbeheersing kennistoets is geschreven voor projectmanagers, projectleiders, projectplanners, project controllers, risico-analisten en projectmedewerkers. De toets kan individueel of groepsgewijs uitgevoerd worden. Het kan voor de volgende doeleinden worden ingezet:

Onze projectbeheersing kennistoets kan worden ingezet als:

 • Voorbereiding van maatwerktrainingen
 • Tijdens sollicitatietrajecten
 • Ter ondersteuning van het beoordelen van functioneren van een medewerker
 • Input ter verbetering en professionaliseren van organisaties.

Hoe werkt de kennistoets projectbeheersing?

Onze Projectbeheersing kennistoets bestaat uit meerkeuzevragen op IPMA-D en IPMA-C niveau en wordt digitaal afgenomen. De medewerker wordt getoetst op de volgende categorieën:

 • Organiseren van projectbeheersing
 • Projectplanning
 • Cost control
 • Risico analyses
 • Rapporteren
 • Organiseren van projectbeheersing
 • Managen van projectbeheersing

De uitkomst van de toets is een eenvoudig te lezen rapport waarin de kennisgebieden grafisch zijn uiteengezet. Op basis van dit rapport doen wij een aanbeveling om de ontbrekende en/of de gewenste kennis op het juiste niveau te brengen.

Neem contact op
een hand die een vergrootglas vasthoud boven een checklist
De projectbeheersing op een project verbeterd naarmate de competenties van de projectteamleden op elkaar aansluiten. Breng met onze assessment tools sterke en zwakke competenties van uw projectteam in beeld en verbeter systematisch uw projectteam met behulp van onze coaches.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aram voor u kan betekenen in het behalen van uw leerdoelen? Bel ons op 010-2707011 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.