MBA

MBA

Specialiseer u verder in het projectbeheersing vakgebied. Lees verder

Cursussen & Trainingen

Cursussen & Trainingen

Vind de juiste training die bij u past. Lees verder

Maatwerk & Incompany

Maatwerk & Incompany

Gehele leertrajecten op maat of trainingen bij u op locatie. Lees verder

Coaching & Assessment

Coaching & Assessment

Vind uw coach voor de juiste begeleiding op de werkvloer. Lees verder

Vergroot uw effectiviteit en kwaliteit, investeer in de kennis van uw werknemers

Onze kwaliteiten

Specialisatie

Wij verzorgen een specialistisch opleidingsprogramma voor Project Control. Onze vakinhoudelijke cursussen worden gegeven door docenten die zelf hun ervaring hebben opgedaan op belangrijke projecten. Deze ervaring gebruiken ze om de lesstof zo praktisch mogelijk aan te leren.

Praktijkgericht

Cursisten kunnen oefenen met leerstof die is toegespitst op hun eigen werkomgeving. Tijdens de cursussen wordt gebruik gemaakt van casussen uit echte projecten zodat de theorie makkelijk toepasbaar is en er direct een relativering kan worden gemaakt met de situatie binnen uw organisatie.

Doelmatig

Onze docenten helpen de studenten om beter en sneller hun doelen te bereiken in de praktijk met hun persoonlijke en directe begeleiding. Klassikaal werken we in kleinere groepen zodat er persoonlijke aandacht aan elke cursist wordt besteed.

Onze cursussen

Kennis ontwikkeling staat bij ons centraal omdat het leidt tot structurele verbetering van uw projectbeheersing. Afhankelijk van uw opleidingsbehoefte bieden wij cursussen aan op verschillende kennis niveau’s. U kunt bij ons terecht voor een startende werknemer om kennis te laten maken met de basis principes van projectbeheersing tot een senior die zich graag wil doorontwikkelen met onze unieke MBA Project Control. U kunt eenvoudig online het volledig cursusaanbod bekijken en direct uw personeel inschrijven. Heeft u toch advies nodig dan staan één van onze opleiding adviseurs u graag te woord.

Bekijk het cursusaanbodVraag advies

Groei in kennis leidt tot ontwikkeling van mens en organisatie

  • Ontwikkeling staat centraal
  • Theorie is direct toepasbaar in de praktijk
  • Docenten mét praktijkervaring
  • Specialistische kennis
Naar cursussen

Onze werkwijze

Wij zijn uw kennispartner voor het opleiden van uw personeel. Onze cursussen zijn gespecialiseerd op het gebied van projectmanagement en projectbeheersing. De kennis die onze cursisten opdoen tijdens de cursus is direct toepasbaar in de praktijk en werkomgeving. Uw organisatie heeft direct resultaat van een hoger kennisniveau met verbeterde projectbeheersing.

Onze klanten:

Ontvang de gratis cursusbrochure

Vraag nu de cursusbrochure aan. In de brochure staan alle cursussen en vindt u alle informatie om een goede keuze te maken. U ontvangt de brochure binnen enkele dagen.

Vraag de cursusbrochure aan

Blijf op de hoogte van onze kennisdagen, seminars en laat u inspireren door interessante artikelen.

Docenten mét praktijkervaring

Onze docenten hebben zelf geruime ervaring met het werken op projecten. Zij kunnen daardoor de theorie op een praktische en persoonlijke manier doceren zodat de stof direct toepasbaar is.

Sander Visser

Manager Academy / Trainer / Coach

Pedagogisch Technisch Hogeschool Nederland werktuigbouwkunde. Al meer dan 15 jaar werkzaam als consultant projectbeheersing en het coachen van projectmanagers, projectmedewerkers, projectplanners, risicomanagers en cost engineers.

Darius Shahbazi

Trainer & Consultant

Heeft ruime ervaring binnen projectbeheersing, is actief als adviseur in meerdere sectoren en gecertificeerd Oracle Primavera P6 specialist. Tijdens de trainingen EPPM, Risk Analysis en Primavera P6 draagt hij zijn kennis over.

Wilbert Velthove

Trainer & Adviseur Projectbeheersing

Bachelor of Engineering Technische bedrijfskunde met een Aerospace Engineering achtergrond. Gecertificeerd Oracle Primavera P6 Specialist en ervaren met industriële bouw projecten. Trainer van Projectplanning en Oracle Primavera P6.

Menno Kloet

Trainer & Adviseur Projectbeheersing

Adviseur projectbeheersing actief als risicomanager, planner en coordinator beheersing. Oog voor integraliteit tussen (geld, tijd, kwaliteit) uitgewerkt in (Monte Carlo) analyses. Trainer voor Risicomanagement & Primavera Risk Analysis

Edwin van Vugt

Trainer & Adviseur Projectbeheersing

Master of Science in Business Administration. Gespecialiseerd in Risicomanagement & Monte Carlo Analyses. Werkzaam op Grond-, weg- en waterbouw projecten. Trainer voor Risicomanagement & Primavera Risk Analysis.

Arthur Borsboom

Trainer & Consultant

Master of Science Technische Informatica bij de TU Delft. Werkzaam geweest bij Siemens, Atos en als zelfstandige. Gespecialiseerd in Primavera integratie software. Trainer voor o.a. Primavera EPPM administrator, P6 beheer en Gateway.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aram voor u kan betekenen in het behalen van uw leerdoelen? Bel ons op 010-2707011 of vul het contact formulier in en wij bellen u terug.